Referanser

Vår opplevelse av å bygge med SMARTBLOC er fantastisk. Blokkene er meget enkle og tidsbesparende å mure. Det benyttes ikke lim eller mørtel hverken horisontalt eller vertikalt og blokking / muring kan derfor utføres i både frost og regn. Vi sparer også mye tid på at all støp i bærende søyler og U blokker kan utføres i en operasjon. Sluttresultatet er en utrolig sterk fullisolert pustende vegg. Jeg kan anbefale SMARTBLOC byggeblokker og SMARTBLOC Fiberpuss på det sterkeste. Absolutt blant det beste i markedet og på bakgrunn av våre positive erfaringer, har vi valgt å bli forhandler av SMARTBLOC.

Henning Tønnesen Norges Eiendomsutvikling AS

 

SMARTBLOC byggsystem – Min erfaring og opplevelse med SMARTBLOC er svært bra. Blokkene er enkle å mure for en selvbygger. Likte spesielt godt at det ikke benyttes lim eller mørtel verken horisontalt eller vertikalt. Jeg sparte tid og var uavhengig av regn og frost under arbeidet. Med SMARTBLOC Fiberpuss utvendig og innvendig ble sluttresultatet en svært sterk og fullisolert vegg. Jeg kan trygt anbefale SMARTBLOC systemet til alle som ønsker et flott resultat raskt og enkelt.

Arne Fonneland

 

Vi er meget fornøyd med SMARTBLOC som vi benyttet under vår bygging av «butikkafe» på Utskarpen i Rana Kommune. Systemet er fleksibelt og tilpassingsvennlig som gjorde et «spennende» bygg ute av rette vinkler og 1/3 del i bindingsverk mulig å gjennomføre på en effektiv og god måte. SMARTBLOC er meget effektiv og hurtig byggesystem som vi vil benytte i fremtidige prosjekter. Om det er ønskelig med ytterligere opplysninger om vår erfaring og prosjektering med SMARTBLOC kan vi kontaktes på tlf. 48020222

 

Gøran Håkonsen for Arkana Design AS